Een scan van een bestand of map van het contextmenu uitvoeren

Een scan van een bestand of map van het contextmenu uitvoeren

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die moet worden gescand.
  2. Selecteer Scannen op virussen in het geopende contextmenu.

Het programma begint met het scannen van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map.

In Microsoft Windows 11 moet u het contextmenu van een object uitvouwen om opdrachten van het programma te zien.